Agenda

Kerdriel. Pillangó en NOON, samen één kracht!
Zaterdag 28 Mei 2011, 10:00 - 16:00

agenda

pilango noon
Pillangó en NOON, samen één kracht!

'Vlinder in het Hemelsblauw'

Marleen: "Sandra belde mij op en vroeg mij of ik haar missie; het maken van rouwmuziek, met haar wilde delen. Al bij onze eerste ontmoeting bleken wij onze empathie voor de rouwende mens met elkaar gemeen te hebben."

Sandra: "We hadden meteen een goede klik. Marleen wist precies de sfeer in de muziek neer te zetten die ik voor mijn reeds geschreven teksten in gedachten had."

Deze woorden waren al te lezen op de website van NOONrouwmuziek, maar vanaf 14 mei a.s. óók op het hoesje van hun eerste cd.

De officiële presentatie zal (besloten) plaatsvinden in het oosten van het land, "maar", zeggen Marleen Bakker & Sandra Baars, "28 mei gaan we het dunnetjes overdoen in het zuiden".

Ze zijn uitgenodigd door Mirjam van der Meer uit Kerkdriel, die het 5-jarig bestaan van haar cadeaushop en atelier Pillangó viert op die dag. Pillangó is ontstaan na het overlijden van Mirjam's zoontje Mike* en heeft reeds vele lotgenoten, voor zover mogelijk, troost mogen bieden met haar prachtige werk.

Mirjam en NOON hebben elkaar ontmoet op een ontmoetingsdag van de stichting 'Lieve Engeltjes' en zijn elkaar niet uit het oog verloren. De cd van NOON, die de naam 'Hemelsblauw' heeft gekregen, zal uiteraard in het ruime assortiment van Pillangó worden opgenomen.

NOON speelt live op 28 mei a.s. bij Pillangó om hun nieuwe CD ter ore te brengen.

Tussen 10.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom op de open dag.

Vanaf 11.00 uur zullen Marleen en Sandra hun mooie muziek laten horen, tevens zal vanaf die dag hun CD ook te koop zijn bij Pillangó.

 

Locatie Uitingstraat 5, 5331 EH Kerkdriel