Agenda

Amsterdam. Workshop 'Ster van Herinnering' maakt een gemis zichtbaar
Zondag 22 Mei 2011, 14:00 - 16:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 020-7370957
Agenda
afscheidenrouw

Workshop 'Ster van Herinnering' maakt een gemis zichtbaar

Zondag 22 mei a.s. van 14.00 – 16.00 uur zal Maartje Lambermont van 'Afscheid en Rouw' weer een workshop 'Ster van Herinnering' verzorgen in Amsterdam.

In deze workshop kunt u op een ontspannen manier bezig zijn met het gemis van uw dierbaren. Het is niet belangrijk of het overlijden recentelijk of al langer geleden is. Door creatief bezig te zijn met het verlies worden herinneringen wakker geschud. Dat kan verwarmend zijn. Bovendien wordt het gemis tastbaarder en zichtbaarder. De Ster van Herinnering kan hierdoor aanleiding zijn, voor uw omgeving en voor uzelf, te praten over degene die u mist.

Er kan gewerkt worden met o.a. papier, verf, krijt, stickers, stof of zelf meegebrachte materialen zoals een foto, een (fragment van een) tekst, of een dierbaar stukje stof of knoop.

Eerdere deelnemers omschreven de workshop als 'warm, met ruimte voor een lach en een traan', 'verrassend', 'een moment om stil te staan bij wie ik zo vreselijk mis'.

Ervaring is niet nodig!

Deelname aan de workshop kost € 9,-.

Locatie: Plein van Siena, Rijnstraat 109, Amsterdam

U kunt zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 020-7370957

Voor meer informatie zie www.afscheidenrouw.nl of www.pleinvansiena.nl

   

Locatie Plein van Siena, Rijnstraat 109, Amsterdam