Agenda

Schoorl. Workshop creatieve uitvaart- en ritueelbegeleiding
Zondag 15 Mei 2011, 09:30 - 15:00
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Untitled document

Charon Uitvaartbegeleiding

Workshop creatieve uitvaart- en ritueelbegeleiding


"De workshop Creatieve uitvaartbegeleiding op 16 januari georganiseerd door Gijsje Teunissen van Charon Uitvaartbegeleiding is volgeboekt. Wegens enorme belangstelling wordt deze workshop op 6 maart a.s. herhaald."

Sinds 5 jaar begeleidt Gijsje Teunissen van CHARON uitvaartbegeleiding in Noord-Holland op een creatieve en spirituele manier uitvaarten. Dit is ook bij collega’s  niet onopgemerkt gebleven en zo heeft zij bijvoorbeeld voor het NUVU aan NUVU-leden de lezing  “Rituelen in de uitvaart” gegeven en voor Meander samen met Sander Snijders de herfstmodule “Balans in de uitvaart” georganiseerd.

 

Ondertussen bleven collega’s om een herhaling of vervolg vragen,  dus heeft zij besloten om de workshop “Creatieve uitvaartbegeleiding” aan te bieden.

Gijsje deelt graag haar ervaringen en ideeën met anderen. In deze workshop voor uitvaartleiders en ritueelbegeleiders zal zij dan ook uitgebreid inspireren tot het aanbieden van eigentijdse symbolen en rituelen, maar ook worden oude  tradities uitgelicht en toegepast.

 

Gijsje heeft ruime ervaring met natuurlijk koelen en zal op deze dag over alle mogelijkheden  vertellen. Tenslotte bespreken wij samen de vraag die steeds vaker naar voren komt: “Hoe ver kun je eigenlijk gaan bij het begeleiden van een familie?”

 

De workshop vindt plaats in Fossus, het vroegere Fattura Garden, een complex van bijzondere tuinen in het duingebied van Schoorl.

Deze  workshop begint zondag 6 maart om 10.30 uur en eindigt rond 16.00 uur. Aansluitend is er ruimte om met een drankje na te praten en ervaringen met elkaar te delen.

 

De kosten zijn inclusief een bijzondere Italiaanse lunch 150 euro per persoon.

Adres: Fossus, Duinweg 57A, Schoorl

 

Opgave: Gijsje Teunissen

CHARON uitvaartbegeleiding

072-5070477

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.charonuitvaartbegeleiding.nl

 

Locatie Fossus, Duinweg 57A, Schoorl