Agenda

Hele land. De Yarden Open Dag op 17 april a.s.
Zondag 17 April 2011, 11:00 - 16:00

logo_Yarden_iedere_uitvaart_uniek

 Vragen over de uitvaart? Kom naar de Open Dag!

Wilt u weten hoe het crematorium bij u in de buurt er van binnen uitziet? Vraagt u zich af of uw bijzondere uitvaartwens wel uitgevoerd mag worden? Of bent u benieuwd hoe een asverstrooiing op zee eigenlijk verloopt? Tijdens de Yarden Open Dag op 17 april krijgt u antwoord op al uw vragen.

De Open Dag biedt u de unieke mogelijkheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Onze deskundige medewerkers staan de hele dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast krijgt u volop gelegenheid om de diverse aspecten van de uitvaart zelf actief te ervaren. Zo kunt u op sommige vestigingen deelnemen aan een workshop rouwkaarten maken, terwijl u elders een rondleiding langs de ovenruimte krijgt. Verder wordt in veel vestigingen live muziek gemaakt en laten we u kennismaken met onze uitgebreide catering. Ook uw (klein-) kinderen zijn van harte welkom;op veel locaties worden speciale activiteiten voor hen georganiseerd.

Uw wensen bespreken
Met de Open Dag trachten wij zo een ontspannen en aangename omgeving te creëren waarin u samen met uw familieleden of kennissen van gedachten kunt wisselen over de diverse mogelijkheden en wensen ten aanzien van de uitvaart. Daarbij kunt u te allen tijde bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Ook helpen we u graag verder als u uw wensen met ons wilt bespreken of deze wilt vastleggen.

Kijk op www.yardenopendag.nl welke vestigingen deelnemen en welke activiteiten zij aanbieden.

Locatie Hele land