Agenda

Alkmaar. Open dagen Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar
Zaterdag 16 November 2019, 10:00 - 16:00
crematorium alkmaarOpen dagen Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan de Meerweg 11 in Alkmaar.

Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar is ontstaan door een samenwerking tussen Monuta en PC Uitvaart. In 2018 werd het startschot gegeven voor de realisatie van een nieuw crematorium en uitvaartcentrum in Alkmaar. Inmiddels is de locatie in gebruik genomen. “We zijn trots op wat deze locatie te bieden heeft”, legt Jeanine van den Brink, Facilitair Manager bij Monuta uit.

Een volledige uitvaart onder één dak
Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar ligt aan de rand van Alkmaar, midden in het polderlandschap van de Egmondermeer. Het uniek ontworpen uitvaartcentrum biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. De faciliteiten, dienstverlening en mogelijkheden zijn veelzijdig. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot verzorging van de catering. Van klein en intiem, tot een groots afscheid. Algemeen directeur bij PC Uitvaart Jeanine Helthuis: “Naast een persoonlijk afscheid speelt ook een locatie dicht bij huis een belangrijke rol bij nabestaanden. Met de komst van onze nieuwe locatie kunnen wij dit voor de mensen in Alkmaar en omgeving verzorgen.”

Over de open dagen
Tijdens de open dagen ontvangen gasten een plattegrond van de locatie en aanvullende informatie. Alle ruimtes (voor zover niet in gebruik) worden opengesteld om te bekijken. Kenmerkend zijn de hoge plafonds, de ruimtelijke en lichte uitstraling en het weidse uitzicht. Op verschillende punten staan medewerkers voor nadere uitleg. Op deze manier krijgen gasten een compleet beeld van de locatie met de mogelijkheden. In het Grand Café is er de mogelijkheid om een kop koffie of thee te drinken waarbij gedurende de dag verschillende kleine zoetigheden worden aangeboden.
Locatie : Crematorium en Uitvaartcentrum Alkmaar , Meerweg 11, Alkmaar

algemene informatie

Uitvaartinformatie.nl

Rusthoflaan 58-60
3034 XM Rotterdam
Nederland
010 820 97 53 (kantoor) / 085 0475508 (24/7)
info@uitvaartinformatie.nl