Agenda

Drenthe. Excursie langs begraafplaatsen in Drenthe Assen tot Hunze (Tours des Cimetières )
Dinsdag 10 Mei 2011, 09:15 - 17:30
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Untitled document

arriva_touring

st_oude_drentse_kerken st_oude_kerken_groningen


 Dinsdag, 10 mei: Tour des Cimetières Drenthe Assen tot Hunze

Via de Noorderbegraafplaats in Assen, de hunebedden en het tumulibos in Rolde bezoeken we het kerkje van Anloo en lunchen aldaar bij café Popken.

Daarna rijden we via de begraafplaats van Nieuw Annerveen naar de begraafplaats van Dennenoord en de Joodse begraafplaats in Zuidlaren. In de synagoge drinken we een kopje koffie of thee.

Vertrek station Groningen 09.15 uur, vertrek station Assen 10.00 uur. Prijs € 39,50 pp.

Waar vertrekt de bus?
Voor de tocht in Drenthe is de start vanaf Groningen van halte B pal voor het NS hoofdstation, daarna rijden we naar NS station Assen waar de bus achter halte A vertrekt.  Wilt u bij aanmelding s.v.p. uw opstapplaats duidelijk aangeven. De tijdens alsmede de opstapplaatsen staan ook duidelijk vermeld op de bevestigingsbrief die u na aanmelding van Arriva Touring ontvangt.

Aanmelden
Aanmelden kan per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tijdens kantooruren telefonisch 050-5260268. Wilt u s.v.p. duidelijk aangeven uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer, de naam en datum van de tocht waarvoor u zich inschrijft èn de opstapplaats?

 

Locatie Drenthe Assen tot Hunze