Agenda

Vught: Open dag in nieuwe uitvaartcentrum Bijnen Uitvaartverzorging
Zondag 30 Januari 2011, 12:00 - 16:00
Contact Tel. 073 656 23 79

uitvaartcentrum_bijnen_vught

Open dag in nieuwe uitvaartcentrum Bijnen Uitvaartverzorging

Na 40 jaar neemt Bijnen afscheid van het rouwcentrum aan de Stationsstraat

Vught - Op zondag 30 januari organiseert Bijnen Uitvaartverzorging een open dag in haar nieuwe uitvaartcentrum aan de Wolfskamerweg te Vught. Het nieuwe uitvaartcentrum, dat het rouwcentrum aan de Stationsstraat vervangt, bevindt zich naast het hoofdkantoor van Bijnen Uitvaartverzorging. Van 12.00 tot 16.00 uur nodigen wij u uit een bezoek te komen brengen, waarbij medewerkers van Bijnen Uitvaartverzorging aanwezig zijn om u rond te leiden en uw vragen te beantwoorden. Tevens heeft u de mogelijkheid een bezoek te brengen aan ons Uitvaart Informatieplein©, een unieke tentoonstelling van alles wat met uitvaarten te maken heeft.

Thanatopraxie
Tijdens de open dag laten wij u graag kennis maken met thanatopraxie, een tijdelijke vorm van balseming die voor iedereen tot de mogelijkheden behoort. Thanatopraxie maakt een waardig afscheid mogelijk, de overledene krijgt door de behandeling een natuurlijke uitstraling. Bijnen Uitvaartverzorging beschikt over thanatopracteurs die in het bezit zijn van de juiste kennis en ervaring op het gebied van thanatopraxie.

Uitvaarten en verzekeringen
In het sfeervolle uitvaartcentrum aan de Wolfskamerweg kunnen alle onderwerpen besproken worden. Daarnaast willen wij u graag laten zien dat een uitvaart verzorgd door de mensen van Bijnen Uitvaartverzorging persoonlijk, warm, respectvol en betaalbaar zal zijn. Medewerkers van Assurantiekantoor Rien Bijnen zullen aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden over (uitvaart)verzekeringen.


Wij hopen u te ontmoeten op onze open dag op zondag 30 januari in Bijnen Uitvaartcentrum - Vught, Wolfskamerweg 12, 5262 SJ Vught van 12.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie: 073 656 23 79

 

Locatie Bijnen Uitvaartcentrum - Vught, Wolfskamerweg 12, 5262 SJ Vught