Agenda

Egmond aan de Hoef. Informatieavond Loslaten & Nalaten
Woensdag 14 Maart 2018, 19:30

charon uitvaartInformatieavond Loslaten & Nalaten

We staan niet graag stil bij een toekomstig overlijden van een dierbare en wat we hiervoor allemaal moeten regelen. Tijdens deze interactieve informatieavond neemt Sandra Kelder u mee in de aanloop naar een toekomstige uitvaart en de afwikkeling van een nalatenschap. De verschillende mogelijkheden en voorbereidingen komen uitvoerig aan bod, waardoor het proces van loslaten en nalaten wordt verzacht.

Sandra Kelder-Dinkgreve is RegisterExecuteur. Zij “creëert rust door regelwerk uit handen te nemen”. Naast de afwikkeling van een nalatenschap (op administratief, financieel, fiscaal en juridisch gebied) adviseert zij met betrekking tot toekomstige nalatenschaps-wensen, en legt zij gegevens vast in een digitaal nalatenschapsdossier waardoor de zoektocht voor erfgenamen wordt vereenvoudigd.

De koffie staat vanaf 19:00 uur klaar
Toegang is gratis.

In verband met beperkte ruimte graag aanmelden via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie : Informatiecentrum Charon, Slotweg 2 in Egmond aan den Hoef

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.