Agenda

Vught. Lezing: hoe houd je tot het einde de regie over je leven?
Dinsdag 14 Maart 2017, 19:00 - 21:30

Yarden Logo 200Op dinsdag 14 maart a.s. organiseert Yarden Vereniging samen met prof. Dr. Doeke Post een lezing over dit onderwerp en biedt Post handvatten om de regie te behouden.

Voor oud én jong
Doeke Post benadrukt in zijn lezing het belang om al vroeg in het leven na te denken over deze zaken en de eigen wil vast te leggen. Uit ervaring weet hij immers dat ook jonge mensen een dodelijke ziekte kunnen krijgen of in coma kunnen raken. Hij nodigt daarom uitdrukkelijk ook jonge mensen uit om de lezing bij te wonen. Na de pauze is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Over de spreker
Prof. Dr. Doeke Post was onder meer hoogleraar Sociale Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2010 verscheen zijn boek ‘De dood komt steeds later, het einde van het leven in discussie’.

Datum en locatie
De lezing wordt aangeboden door Yarden Vereniging Noord-Brabant. Locatie: Strandpaviljoen Vught, Boslaan 49 in Vught. Datum: dinsdag 14 maart 2017 van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar. Vooraf aanmelden kan via www.yarden.nl/agenda . Voor meer informatie: 088 927 3434.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief