Agenda

Den Haag. Open dag Yarden Crematorium Ockenburgh
Zondag 24 Januari 2016, 11:00 - 15:00
Contact Telefoon: 070 397 8411

crematorium ockenburgh
Yarden Crematorium Ockenburgh
Het Crematorium Ockenburgh opent na een ingrijpende verbouwing weer haar deuren voor het publiek.

Het bijzondere aan deze verbouwing is dat de locatie veel mogelijkheden biedt om met muziek, licht, kleuren en beeld een sfeer te creëren die past bij de overledene en de nabestaanden. De officiële opening voor genodigden vindt plaats op vrijdag 22 januari. Om iedereen de kans te geven het vernieuwde crematorium te zien, is er op zondag 24 januari een open dag.

Feeling Environment
Tijdens de verbouwing heeft het crematorium zich laten leiden door het zogenaamde ‘Feeling Environment’-concept dat is ontwikkeld door Yarden. Dit concept gaat ervan uit dat geuren, kleuren, temperatuur, uitstraling en geluiden van grote invloed zijn op de manier waarop nabestaanden en bezoekers het afscheid ervaren. Er is gekozen voor veel warme, rustgevende kleuren, sfeervolle verlichting en smaakvol meubilair. Carlo Lambregts, locatiemanager: “We vinden het belangrijk dat de omgeving waar het afscheid plaatsvindt zo goed mogelijk aansluit op de emoties van de bezoekers. Dit uiteraard naast de goede dienstverlening van onze medewerkers. Zo kan de ervaring van de plechtigheid een positieve bijdrage leveren aan het totale afscheid en het verwerkingsproces.”

Opening op 24 januari
Op zondag 24 januari is Crematorium Ockenburgh open voor publiek. Iedereen is van 11:00 uur tot 15.00 uur van harte welkom. Er worden rondleidingen gegeven voor en achter de schermen van het vernieuwde crematorium. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Bereikbaarheid
www.yarden.nl/den-haag-ockenburgh

 

Locatie Ockenburghstraat 21, 2553 AA Den Haag.
Het Yarden Crematorium is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 16:30 uur.