Agenda

Exmorra. Open Dag Staal & Steen
Zaterdag 19 December 2015, 14:00 - 16:00

 

Open dag Staal & Steen in Exmorra
Op zaterdag 19 december houdt Staal & Steen in Exmorra een open dag voor alle belangstellenden. In een expositie zijn beeldhouwwerken van Anna Akke Fopma en haar cursisten te zien. Belangrijke thema’s in haar werk zijn verlies, verbondenheid, liefde en vrijheid. Ook zijn de RVS urnen en sokkels van Jan Zeeders te bezichtigen.
Onder de naam Staal & Steen begonnen Jan Zeeders en Anna Akke Fopma vorig jaar hun bedrijf.
Een aantal jaren geleden startte Anna Akke Fopma met beeldhouwen. Directe aanleiding was een persoonlijk verlies: “Door het beeldhouwen kon ik mijn verlies een plek geven en het omzetten naar iets tastbaars.” Jan Zeeders maakte een RVS sokkel voor onder haar beelden en zo kwam van het één het ander. Inmiddels beschikt Staal & Steen over een RVS urnenlijn die volop in ontwikkeling is en een breed assortiment RVS sokkels. Zowel de RVS urnen als de sokkels kunnen op maat gemaakt worden en zijn binnen en buiten plaatsbaar.

staal steen exmorra

Workshops
Tijdens de diverse workshops biedt Staal & Steen cursisten de gelegenheid om ervaring op te doen met beeldhouwen of om sieraden of voelstenen maken. Daarnaast biedt Staal & Steen een arrangement voor kinderfeestjes. Het is ook mogelijk om een workshop beeldhouwen te volgen die specifiek gericht is op het verwerken van verlies. Anna Akke Fopma: “Uit ervaring weet ik hoe verlichtend beeldhouwen kan zijn bij het verwerken van een verlies. Het kan gaan om het overlijden van een dierbare, maar ook om het verlies van werk, echtscheiding of het verlies van gezondheid.” Het beeld dat cursisten tijdens de workshop gemaakt hebben, kan eventueel op een RVS urn of sokkel geplaatst worden.

Parkeergelegenheid aanwezig

Locatie Dorpsstraat 70 A, Exmorra

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief