Agenda

Enschede. Wereldlichtjesdag 053
Zondag 13 December 2015, 18:30


wereldlichtjesdagZondag 13 december Wereldlichtjesdag 053
Op zondag 13 december a.s. stelt Vredehof en Uitvaartcentrum Enschede, Weth. Beversstraat 104 in Enschede, haar locatie ter beschikking aan de organisatie van Wereldlichtjesdag 053.
Marieke de Boer(vlinderjemee.nl), Bianca Fabricius (afscheidmetgevoel.nl) en Miranda Smit-van Keulen (kunstvanherinnering.nl) organiseren voor de 2e keer deze bijzondere avond.

Op Wereldlichtjesdag worden om 19.00 uur plaatselijke tijd wereldwijd kaarsen aangestoken voor overleden kinderen. Zo gaat in 24 uur tijd een golf van licht over de wereld.

Wil jij stilstaan bij het gemis van een kind? Wees welkom om een kaars te komen branden. Het maakt niet uit hoe oud het kind werd, en of dit verlies kort of lang geleden in je leven ingreep.
Of je nu opa/oma, vader/moeder, broer/zus, vriend(in) of een buur bent. Hoe je ook verbonden bent met een overleden kind, je bent welkom om een kaars te branden.
Om 18.30 uur gaan de deuren van Uitvaartcentrum Enschede open. De herdenking begint om 18.45 uur en om 19.00 uur gaat de eerste kaars aan. De avond wordt ingevuld met woorden en (live)muziek.

Na de herdenking staat er koffie/thee en ranja klaar met wat lekkers. Wanneer je liever gelijk naar huis gaat, is dat natuurlijk ook geen probleem.

Meer informatie en aanmelden: facebook.com/wereldlichtjesdag053 of bel met Bianca Fabricius
06-42970990.

  

Locatie Uitvaartcentrum Enschede, Weth. Beversstraat 104 in Enschede

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief