Agenda

Rosmalen. Warm, Licht en Luisterrijk
Zondag 01 November 2015, 13:00

Op zondagmiddag 1 november start 13.30 uur de unieke voorstelling Warm, Licht en Luisterrijk in het theatertje in De Uythof op Landgoed Oudewater met optredens van een harpiste, een mezzo-sopraan & pianiste, een verhalenvertelster en een Brabantse conferencier.

Landgoed Coudewater
Dit jaar wordt voor het eerst ook op Landgoed Coudewater een evenement georganiseerd op zondag 1 november. De titel Warm, Licht en Luisterrijk van de eenmalige middagvoorstelling in de Uythof zegt alles over de inhoud. Het is mooi en muzikaal. De toon wordt gezet door professionele musici. Harpmuziek en liederen worden afgewisseld met een bijzondere verhaal en een cabaretesk optreden door een Brabantse woordenkunstenaar die het altijd voor elkaar krijgt om de lach tevoorschijn te toveren.

Iedereen is welkom om de voorstelling bij te wonen die vrijblijvend wordt aangeboden door Uitvaartverzorging Berlicum-Rosmalen van Martha van Hedel. ‘Herdenken is een mooie traditie die we in ere moeten houden. Daarom wil ik er op een toegankelijke manier bekenden en onbekenden de gelegenheid bieden om een kaarsje aan te steken voor iemand. Om van 1 november een speciale zondag te maken.’

Meer informatie vindt u u hier pdfWarm, licht en luisterrijk