Agenda

Vianen. Lichtjes in de duisternis
Zaterdag 07 November 2015, 18:45 - 20:30
Contact 0347-375045

‘Lichtjes in de duisternis’ staat geheel in het teken van het herdenken van overleden geliefden, familie, vrienden en bekenden, op een persoonlijke wijze. De bijeenkomst is voor iedereen die een dierbare heeft verloren.
Bezoekers kunnen tijdens de avond hun eigen route over de door kaarsen verlichtte begraafplaats bepalen. Er kan op verschillende plaatsen en momenten worden stilgestaan bij het knisperende vuur van de vuurkorven.
‘Lichtjes in de duisternis’ begint om ongeveer 18:45 uur en duurt tot 20:30 uur. Er is koffie, thee, warme chocolademelk met wat lekkers.

Op zaterdagavond 7 november zullen de klokken van de Grote Kerk vanaf 19:45 uur luiden, dit wordt handmatig uitgevoerd door medewerkers van de stichting Viaanse Klokkenluidersgilde ‘De Grote Klok’. Hierdoor weten mensen die niet in de gelegenheid zijn persoonlijk op de begraafplaats te kunnen zijn dat zij thuis een kaarsje kunnen ontsteken.

Mensen die willen dat de naam van hun dierbare wordt voorgedragen op zaterdagavond 7 november kunnen deze doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tiny de Launay via 0347-375045. Bij moeilijk uit te spreken namen ook een fonetische omschrijving van de naam bijvoegen, samen met eigen naam en telefoonnummer. Doorgeven van namen kan tot en met zondag 1 november. Op de avond zelf zijn er ook mogelijkheden voor een donatie om de organiserende stichting te steunen.

Locatie Algemene Begraafplaats Vianen, Sparrendreef 8 4132 XX Vianen

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief