Agenda

TV NPO 2. Anita Witzier steekt een kaarsje op bij overleden dierbaren
Maandag 02 November 2015, 18:45

Jaarlijks sterven er in ons land zo'n 135.000 mensen. In het programma 'Voor wie steek jij een kaarsje op' houdt KRO-NCRV de herinnering levend aan overleden dierbaren. Voor wie steek jij een kaarsje op, gepresenteerd door Anita Witzier, komt live vanaf Begraafplaats & Crematorium Westerveld in Driehuis.

Het programma staat stil bij wat zij hebben betekend, we vieren hun leven en laten ze voortleven in verhalen en muziek van bekende Nederlandse artiesten. 'Voor wie steek jij een kaarsje op'  is maandag 2 november om 18.45 uur te zien op NPO 2.

In de uitzending is onder ander meer aandacht voor het overlijden van volkszanger Albert West. Hij werd aangereden tijdens zijn wekelijkse fietstochtje en overleed op 4 juni 2015. Albert was vooral een familieman. Zijn vrouw en dochter brengen een ode aan hem.

Ook wordt stilgestaan bij het verhaal van Marlies Bol Haagsma. Marlies heeft uitgezaaide kanker en niet lang meer te leven. Het leven van haar gezin staat het afgelopen jaar in het teken van afscheid nemen. Ze heeft haar eigen begrafenis al geregeld als in de zomer van dit jaar haar zoon Pim overlijdt bij het motorracen.

    

  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

U kunt een aanmeldformulier aanvragen via info@uitvaartadressengids.nl (klik hier)
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief