Agenda

Hilversum: Verlies en rouw: lezing door Manu Keirse
Woensdag 07 Oktober 2015, 19:30

 

Kierse
Verlies en rouw: gratis lezing door Manu Keirse

Op woensdag 7 oktober organiseren het NAH Pluspunt (Sherpa, Versa Welzijn, Hersenletselteam Gooi, Hilverzorg, Afasiecentrum) en MEE een lezing over verlies en rouw. Deze lezing start om 19.30 uur en wordt gegeven door Manu Keirse.

Rouw zonder dood
Op zeer boeiende wijze vertelt Manu Keirse over diverse vormen van verlies, rouw en de omgang hiermee. De lezing is met name bedoeld voor mensen die mantelzorger zijn. We associëren rouw vaak met het verliezen van iemand door diens dood, maar verlies bestaat ook in andere vormen, zoals het verliezen van een relatie, een baan of het verliezen van communicatie doordat bijvoorbeeld je
partner een Niet Aangeboren Hersenletsel heeft, een dementerende partner of ouder, kind met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Hier wordt daarom ook wel van “rouw zonder dood” gesproken. Wat ook het geval moge zijn in uw situatie, u moet leren omgaan met het verlies van iets of iemand.

Aanmelden
U bent van harte welkom bij deze zeer interessante en verrijkende lezing. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Deelname is gratis voor inwoners van de Gooi en Vechtstreek. Aanmelden is noodzakelijk!!
Dat kan bij: Cursusbureau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (035) 629 98 38.

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief