Agenda

Almere. Lezing: Wat gebeurt er met de ziel na de dood?
Woensdag 10 Juni 2015, 19:00 - 21:30
Contact 088 9273284

Yarden Logo

Wat gebeurt er met de ziel na de dood?
Lezing door Willem Glaudemans bij Yarden Crematorium Kruidenweg 3 in Almere

Wat gebeurt er met de ziel na het sterven? Hoe ziet de wereld achter de sluier van de dood eruit?
Op woensdag 10 juni 2015 geeft Willem Glaudemans bij Yarden Crematorium in Almere een lezing over zijn ‘Boek van het Eeuwige leven - Een cursus in sterven’. Daarbij neemt hij de deelnemers mee op zielenreis.
Het vertrekpunt: Kruidenweg 3, Almere

Willem Glaudemans beschrijft deze zielenreis alsof de deelnemers deze zelf op dat moment meemaken. Hij doorloopt het hele proces: nadat de ziel uit het lichaam is vertrokken, maakt zij een reis door de verschillende lichtsferen tot zij terugkeert naar God, of de Bron. Hij baseert zijn verhaal op bijna-doodervaringen, oude culturele overleveringen, mystieke en esoterische geschriften, modern wetenschappelijk bewustzijnsonderzoek, hypnotherapie, uittredingservaringen en innerlijk weten.

Een cursus in sterven
Glaudemans meent dat we in onze samenleving de ‘kunst van het sterven’ zijn kwijtgeraakt: ‘Doordat we niet weten wat ons in het “hiernamaals” te wachten staat, bereiden we ons er niet op voor.’ Zijn boek is dan ook een reisgids voor gene zijde. Want weten wat er hierna is, heeft een zuiverende invloed op hoe je nú leeft.

Tijdens deze zielenreis staat Glaudemans ook stil bij de Levensschouw: hoe de ziel aan gene zijde terugkijkt op haar leven, waar ze tekortschoot en wat ze met liefde heeft gedaan. Voor mensen die met stervenden en hun dierbaren werken, is dit belangrijke informatie. Deze lezing is dan ook bedoeld voor stervensbegeleiders, geestelijk begeleiders, hospice medewerkers, maar zeker ook voor nabestaanden en andere belangstellenden.

Over de spreker
Willem Glaudemans studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde in Utrecht. Hij werd bekend als medevertaler van de gnostische en vroegchristelijke teksten (de ‘Nag Hammadi-Geschriften’) en als eindredacteur van de Nederlandse editie van ‘Een cursus in wonderen’. Al van jongs af aan was hij nieuwsgierig naar het leven na de dood. Twee trainingen bij Elisabeth Kübler-Ross over ‘Life, Death and Transition’ hebben zijn leven ingrijpend veranderd. Willem Glaudemans geeft lezingen, trainingen en persoonlijke begeleiding. Meer informatie: www.willemglaudemans.nl .

Datum en locatie
Deze activiteit wordt aangeboden door Yarden en vindt plaats op woensdag 10 juni 2015 in Yarden Crematorium Kruidenweg 3 te Almere van 19.30 tot ca. 21.30 uur.
Vanaf 19.00 uur staat er voor bezoekers koffie en thee klaar.

Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden via de website www.yarden.nl/aanmelden . De toegang is gratis. 

 

Locatie Yarden Crematorium Kruidenweg 3 te Almere
Bezoekers dienen zich vooraf aan te melden via de website www.yarden.nl/aanmelden

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief