Agenda

Rijswijk. Crematorium en begraafplaats Eikelenburg open op Moederdag
Zondag 10 Mei 2015, 10:00 - 15:00

Yarden Logo
Crematorium en begraafplaats Eikelenburg open op Moederdag, 10 mei
Bewoners Rijswijk houden herinnering overleden dierbare levend

Onze ervaring leert ons dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Waardoor het leven, ondanks de heimwee, weer wat kleur krijgt. Yarden opent daarom op Moederdag, zondag 10 mei van 11.00 uur tot 15.00 uur, de deuren van haar locatie aan de Eikelenburglaan 7. Nabestaanden kunnen dan het leven van hun overleden (groot)moeders en andere geliefden herdenken.

Herinneringsbijeenkomst
Jans Springer locatiemanager: ‘Het verliezen van een dierbare, zoals je (groot)moeder, heeft enorme gevolgen voor je leven en jouw omgeving. Het verwerken van een groot verlies is zwaar en kost veel energie. Lichamelijk en geestelijk. Door regelmatig het afscheid te herinneren en de dierbare te herdenken zien we dat nabestaanden beter omgaan met de verwerking van het verlies en met hun verdriet.’
“We komen er steeds meer achter dat het voor nabestaanden belangrijk is om hun dierbaren te blijven herinneren’’

Herdenk uw dierbare
Yarden wil voorzien in de behoefte van mensen om vaker momenten te creëren waarop zij dierbaren kunnen herdenken en herinneren. Daarom opent Yarden op Moederdag haar deuren in Rijswijk. Bezoekers kunnen hun dierbare herdenken door een kaarsje ter nagedachtenis aan te steken in de ronde aula en/of buiten in het gedenkpark. Uiteraard is iedereen meer dan welkom. Voor meer informatie: www.yarden.nl/herinneringsbijeenkomst.

  

Locatie Crematorium en begraafplaats Eikelenburg Eikelenburglaan 7 Rijswijk