Persbericht
Uitvaart Internet Diensten

Nieuwe vormgeving websites Uitvaart internet Diensten (UID)

De websites:
www.uitvaartinformatie.nl
www.begraafplaats.org
www.rouw.nl
www.crematorium.nl 
zitten vanaf vandaag in een nieuw jasje

Voor de 5e maal sinds 1995 zijn de 4 themawebsites van Uitvaart Internet Diensten geheel ge-update en gemoderniseerd. Ook de huiskleuren van de websites zijn aangepast en hebben nu een bij de tijd passende kleurstelling gekregen.

De websites zijn qua vormgeving strakker, bondiger en overzichtelijker geworden. Dat zijn volgens de eigenaren Antoine Fonville en Joke Spans de kernwoorden die van toepassing zijn op de 4 websites.

Uitvaartinformatie.nl informeert over de keuzes en mogelijkheden rondom een uitvaart: ‘wat moet, mag en kan' bij de uitvaart.
Praten over het afscheid van dierbaren en zeker over ons eigen afscheid, is lastig. Dat stellen we het liefst uit. De drempel om over de dood te praten is nog steeds hoog. Die drempel willen wij met Uitvaartinformatie.nl verlagen.

Crematorium.nl geeft informatie in de meeste ruime zin van het woord over crematoria en cremeren. Hoe verloopt zo’n proces. En aan welke eisen moet een crematorium voldoen? Dit en andere zaken komen op Crematorium.nl aanbod. Evenals het kiezen van een asbestemming. Wil je de as bewaren of verstrooien en welke mogelijkheden zijn er zoal?

Begraafplaats.org geeft informatie over tal van zaken rondom begraafplaatsen en begraven. Deze website geeft antwoord op vragen zoals waar mag iemand begraven worden, aan welke regels is een grafmonument gebonden. Kortom zaken waar iemand mee te maken krijgt als er een begrafenis geregeld moet worden.

Rouw.nl Rouw is als een vingerafdruk, voor iedereen herkenbaar, maar bij niemand hetzelfde. Op rouw.nl wordt de betekenis van rouw vanuit verschillende hoeken belicht. Zo worden de in de loop der jaren ontwikkelde theorieën en modellen beschreven over rouw. Wat is rouw, wat betekent het en vooral hoe ga je ermee om.Uitvaart Internet Diensten

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden

Tel: 058-2139707
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.uitvaartinformatie.nl/
www.begraafplaats.org/
www.rouw.nl/
www.crematorium.nl/
 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief