Yarden LogoYarden organiseert landelijke Herinneringsweken
Uitvaartlocaties geopend voor herdenken overleden dierbaren
Van 20 oktober tot en met 10 november 2018 organiseert Yarden Uitvaartorganisatie de landelijke Herinneringsweken.

In deze periode biedt Yarden nabestaanden de mogelijkheid om hun dierbaren te herdenken op verschillende locaties in het hele land. Ook dit jaar staat het thema ‘Heimwee met een glimlach’ centraal.

Vaker herdenken
Yarden wil voorzien in de behoefte van Nederlanders om vaker momenten te creëren waarop zij hun dierbaren kunnen herdenken. Daarom opent zij tijdens de Herinneringsweken de deuren van haar crematoria in het hele land. Bezoekers kunnen hun dierbaren bijvoorbeeld herdenken met muziek, of ter nagedachtenis een kaars aansteken. Iedere locatie heeft een eigen programma. Uiteraard is iedereen welkom op deze herinneringsbijeenkomsten, ook mensen die geen lid zijn van Yarden en mensen die elders verzekerd zijn.

Gedachten levend houden
Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden: ‘Gedachten aan onze overleden dierbaren levend houden, kan helpen om beter met het verlies om te gaan. De laatste jaren zie je dat er iets is veranderd in onze omgang met de dood. We durven tegenwoordig steeds openlijker met elkaar te praten over de pijn van het verlies. Het blijft belangrijk om uiting te geven aan de gevoelens die het gemis van een naaste oproepen. Dit om de band die je had met de overledene te blijven voelen en om herinneringsmomenten in je leven in te bouwen. Momenten waarop je weer even volop mag stilstaan bij iemand die je dierbaar was. Met de Herinneringsweken willen wij daar een passende bijdrage aan leveren. We hopen de gevoelens van heimwee daarmee een kleine glimlach te geven.’

Programma
Meer informatie over de bijeenkomsten staat op: www.yarden.nl/herinneren.
De invulling van het programma per crematorium, data en tijden zijn hier terug te vinden.
Er worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd op diverse locaties.
Iedereen kan daarmee op een eigen manier herdenken.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.