logo uitvaartzorg nederlandWebinar ‘Masterclass Succesvolle Offertes Schrijven’ op woensdag 3 oktober 2018 van 10 - 11 uur.
In de uitvaartbranche wordt het steeds belangrijker om je te onderscheiden. In je manier van werken, in je communicatie én in je offertes maken.

Zeker een offerte wordt steeds meer een wezenlijk onderdeel van het proces in het verwerven van opdrachten. Het kunnen maken van een offerte biedt je de gelegenheid je onderneming en jezelf te presenteren door middel van iets tastbaars. Bovendien krijg je de kans om een duurzame klantrelatie op te bouwen.
Uitvaartzorg Nederland onderkent het belang van het schrijven overtuigende en succesvolle offertes. Zeker in een branche die ontzettend in beweging is en waarin de consument een meer leidende rol gaat vervullen. Maar ook gezien de vele aanbieders in de uitvaartbranche.

Uitvaartzorg Nederland
Uitvaartzorg Nederland gaat uitvaartondernemers in Nederland ondersteunen in het opstellen van succesrijke offertes. Dat doen we met een webinar van mevrouw Natasja Hoogenboom, werkzaam bij Salestaalent uit Breda. Natasja deelt haar grootste lessen en meest waardevolle inzichten uit 20 jaar saleservaring en het evalueren van honderden offertetrajecten graag met jou.
De masterclass neemt je mee naar het begin van het offerteproces: het analyseren van de offerte aanvraag, het telefoongesprek, het opmaken en mailen van een succesvolle offerte en de opvolging.

Deelname kosteloos
Doe mee! Schrijf je in! Laat deze kans niet liggen. Je hoeft alleen je pc/laptop aan te zetten en in te loggen. Eén uur van je tijd kan de omzet van jouw onderneming veranderen!
Stap in en meld je hier aan!

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.