o fest tuinontwerpNieuwe spreker op symposium De Laatste Tuin
Helaas is landschapsarchitecte Ada Wille wegens persoonlijke omstandigheden, niet in staat op te treden tijdens de themadag ‘De Laatste Tuin’ van het O’FEST. Deze zal woensdag 14 juni 2017 plaatsvinden vanaf 13:30 uur.

Ada Wille stond in het avondprogramma opgesteld, waarbij meer aandacht is voor beschouwing en toekomstprojectie op het thema.
De organisatie van het O’FEST is zeer gelukkig op zo korte termijn Claudia Venhorst bereid te hebben gevonden om in haar plaats een lezing te geven.

Claudia Venhorst
Claudia Venhorst is Religiewetenschapper met een fascinatie voor de dood. Zij is werkzaam bij het Centrum voor Thanatologie, van de Radboud Universiteit Nijmegen. Tevens is zij auteur, samen met Brenda Mathijssen, van het boek ‘Dood. Wegwijs in de Nederlandse uitvaartcultuur’ welk verscheen januari 2017. Het boek werd unaniem positief ontvangen als een helder en compleet overzicht van alles wat de uitvaart in ons land zo typisch Nederlands maakt.
Claudia Venhorst zal spreken over haar recent onderzoek waarbij zij vier graven op een openbare begraafplaats, vier op een islamitische en vier op een natuurbegraafplaats volgde doorheen de seizoenen en de culturele omgang eromheen vastlegde.

Op het symposium spreken tal van kenners en autoriteiten op het gebied van begraven, rouwen en gedenken. Ontwerpers, kunstenaars, architecten en wetenschappers komen aan het woord, onder leiding van de dagvoorzitsters Laura Knoops en Leonie Brinks.

Kaarten á 95 euro voor het volledige programma, inclusief buffet, zijn beschikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.