Door collega’s wordt Katrien geroemd voor de wijze waarop zij het vak van ritueelbegeleider in meer sectoren dan alleen de uitvaart in Vlaanderen op de kaart zet.


Katrien is verfrissend, creatief en vernieuwend, zo luidt het verkiezingsrapport. Ze zet moderne multimedia nadrukkelijk in bij haar werk en is bovendien zeer actief op de sociale media. De uitroeping vond plaats tijdens de jaarvergadering van de LBvR in het Utrechtse Leusden op zaterdag 18 maart jl.

Achtergrond
Katrien Smeijers RvhJKatrien volgde de opleiding “Ritueel Begeleiden bij Afscheid” bij Het Moment. Hier worden mensen opgeleid om op professionele wijze de coach te zijn van nabestaanden vanuit creativiteit, inspiratie en spiritualiteit. Inmiddels is zij zelf als docent aan deze organisatie verbonden en leidt zij in Vlaanderen ritueelbegeleiders op. Naast uitvaarten zet zij haar vak in voor rouwzorg en verliesbegeleiding.

Bekendheid en status
De LBvR is een landelijke organisatie van en voor professionele ritueelbegeleiders. De vereniging wil vanuit samenwerking en verwantschap het beroep van ritueel begeleiden landelijke bekendheid en status geven in het Nederlands taalgebied. Een ritueelbegeleider begeleidt mensen rondom de sleutelmomenten in het leven. Naast een uitvaart kan dat bijvoorbeeld ook een geboorte, een huwelijk of stervensbegeleiding zijn.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief