Coöperatie DELA verkoopt dit bedrijfsonderdeel, dat repatriëringsactiviteiten uitvoert.

Vier medewerkers van Ouwerkerk International gaan over naar ZDG. De overige twee medewerkers vinden bij PARUMO, waarbinnen VSV één van de partners is, een nieuwe werkgever. Eén medewerkster kiest ervoor om elders te gaan werken. Het overnamebedrag wordt niet bekend gemaakt.

Repatriëring
Repatriëring is het vervoer van een overledene tussen het buitenland en Nederland. Ouwerkerk International repatrieert overledenen van en naar het buitenland. Een activiteit die vaak voorkomt bij in Nederland woonachtige gemeenschappen, die in het land van herkomst begraven willen worden. Ook mensen die bijvoorbeeld tijdens een vakantie in het buitenland overlijden, worden via Ouwerkerk International weer naar Nederland gebracht. Ouwerkerk International heeft zich gespecialiseerd in dit vervoer, waaronder ook de internationale administratieve handelingen vallen.

Leden
Leden van coöperatie DELA maken vrij beperkt gebruik van de diensten van Ouwerkerk International. Om die reden stoot DELA dit bedrijfsonderdeel af. DELA koopt in de toekomst repatriëring alleen nog maar in als dat voor leden noodzakelijk is.

Zorg Diensten Groep
Zorg Diensten Groep (ZDG) is al eigenaar van Mortuarium Schiphol. ZDG is al 25 jaar een innovatieve en onafhankelijke dienstverlener aan instanties die te maken hebben of kunnen krijgen met ‘het levenseinde’. Mortuarium Schiphol krijgt gezien de ligging bij de luchthaven al veelvuldig te maken met repatriëring van overledenen.

VSV
Het bedrijfspand in Utrecht aan de Wezerdreef, de rouwauto’s en de inventaris gaan naar Verstraaten Staatsie Vervoer (VSV). Dit bedrijf uit Venray is een specialist in alle vormen van rouwvervoer door heel Nederland. Samen met vier partners vormen zij PARUMO (Partners in Uitvaart Mobiliteit), een landelijk dekkend netwerk van zo’n vijftien vervoerders van lokale specialisten op het gebied van rouwvervoer. Twee medewerkers van Ouwerkerk International gaan over naar deze organisatie.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief