Kenmerkend voor de uitvaartsector is de explosieve groei van ZZP-ers, nieuwe franchisegevers die 'handig' gebruik maken van freelancers, een toename in prijsvechters die budgetuitvaarten aanbieden en grote uitvaartverzekeraars die reorganisaties doorvoeren om alle ontwikkelingen het hoofd te bieden. Eén ding is zeker, het is er voor de consument niet overzichtelijker op geworden.

lastingday
Volgens LastingDays.nl, een nieuw en onafhankelijk uitvaartplatform dat opkomt voor de consument, ligt de sleutel tot succes in de combinatie van ‘betrokken’, ‘vrije keuze’ en ‘onafhankelijk’. In de digitale wereld hebben consumenten het steeds meer voor het zeggen en de dienstverlening dient hierop aangepast te worden.

Op LastingDays.nl vindt de consument snel en eenvoudig een betrokken en onafhankelijke uitvaartverzorger. Op dit moment kunnen bezoekers selecteren uit meer dan 50 verschillende uitvaartverzorgers verspreid over heel Nederland en nog dagelijks melden zich uitvaartverzorgers aan op het platform.

LastingDays doet meer dan mensen bij elkaar brengen. Bezoekers zijn verzekerd van een vaste prijs voor de ondersteuning die de uitvaartverzorger geeft. Dus geen verrassingen achteraf. Ook is afgesproken dat uitvaartverzorgers geen winst maken op overige producten zoals bloemen, rouwvervoer, de uitvaartkist, catering, etc. De consument betaalt dus nooit te veel. Tot slot, zowel de uitvaartverzorgers als LastingDays zijn onafhankelijk, met als groot voordeel dat zij de consument volledige keuzevrijheid kunnen garanderen omtrent de invulling van de uitvaart.

“Wat ons relevant maakt voor de consument is dat wij onafhankelijk zijn. Wij zijn niet de zoveelste uitvaartondernemer of franchisegever. Onze rol is beter te vergelijken met die van bijvoorbeeld een Werkspot of Airbnb. Alleen wij ondersteunen consumenten bij het vinden van een professionele uitvaartverzorger en zorgen voor transparantie in de uitvaartsector. Omdat de consument bij ons voorop staat, zorgen wij er ook voor dat men nooit te veel betaalt en dat men verzekerd is van een vrije keuze”, vertelt Bas Berntsen, één van de initiatiefnemers van LastingDays.nl.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief