Adelheid Roosen -wiens persoonlijke verhaal in de vorige campagne werd belicht- draagt het stokje over aan Ali Bouali, beter bekend als Ali B. Dit keer staat zijn authentieke en persoonlijke verhaal centraal in de campagne. Ali heeft zelf ervaren hoe belangrijk het is om te weten wat de wensen van een dierbare zijn om op een goede manier afscheid te kunnen nemen.

Vervullen uitvaartwensen belangrijk voor verwerking verlies
Ron Bavelaar, directievoorzitter van Yarden: ‘Voor de verwerking van het verlies is het van belang om recht te doen aan de laatste wensen van de overledene. Op basis van ervaring en onderzoek weten wij dat veel mensen onbekend zijn met hun eigen uitvaart- en afscheidswensen en die van hun dierbaren. Nabestaanden hebben het dan extra zwaar met het regelen van de uitvaart, omdat zij niet weten of de uitvaart voldoet aan de wensen van de overledene. Het is goed dat mensen de dood bespreken en nadenken over hun uitvaartwensen, hierover praten met hun dierbaren en hun wensen vastleggen. Daar roepen wij in onze nieuwe campagne toe op.’

Ali B en zijn vader
Het persoonlijke verhaal van rapper, cabaretier en theatermaker Ali B staat centraal in de campagne. In een minidocumentaire vertelt Ali dat hij een periode weinig contact had met zijn vader, totdat zijn vader ernstig ziek werd. In de ziekenhuisperiode kwamen vader en zoon dichter tot elkaar, doordat ze van alles met elkaar bespraken. Ook de laatste wensen van Ali’s vader. Ali B heeft bij het overlijden van zijn vader ervaren hoe belangrijk het is om te weten wat de persoonlijke wensen van een dierbare zijn om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Vanuit deze ervaring draagt hij samen met Yarden graag bij aan het vergroten van de bewustwording dat nadenken en praten over de dood en het afscheid erg belangrijk is voor het verwerken van een verlies.

De campagne is te bekijken op: www.yarden.nl/tvspot

Over Yarden
Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl .

Yarden campagne Ali B

Foto-onderschrift: Yarden

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief