De website www.begraafplaats.nl was vooral gericht op informatie voor de begraafplaatsbeheerders, beleidsmakers, besturen en andere verantwoordelijken van begraafplaatsen. De nieuwe site, die vanaf 2017 online is, geeft op de eerste plaats informatie aan het publiek.

Naast deze overzichtelijk ingedeelde informatie vindt de bezoeker een agenda met evenementen op begraafplaatsen, een vacaturebank, maar ook een kaart van Nederland met daarop de begraafplaatsen die worden beheerd door een LOB-lid. De leden kunnen zelf dit gedeelte van de site vullen en zijn daar ook al druk mee bezig, al zal dit nog wel enige tijd in beslag nemen. Niet alleen de begraafplaats is herkenbaar op de kaart, maar doorklikkend ziet men ook alle relevante informatie en foto’s over deze begraafplaats. Dit geeft veel beheerders die geen eigen website hebben, de mogelijkheid om via een eigen gedeelte van de site hun begraafplaats(en) duidelijk en overzichtelijk te profileren.
  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief