De van oorsprong Amsterdamse uitvaartorganisatie PC Hooft heeft 12 vestigingen in de regio Noordwest-Nederland, waaronder Herdenkingspark Westgaarde, Uitvaartcentra Watergraafsmeer en Amsterdam Noord en Crematorium en Uitvaartcentrum Zaanstad in Zaandam. Op al deze locaties kunnen nu ook plechtigheden op zondag worden gehouden.

Elke dag van week beschikbaar
Astrid Bosveld, manager Vestigingen bij PC Hooft, ziet vooral in Amsterdam en omgeving de toegevoegde waarde van de uitgebreide dienstverlening. “In Amsterdam en Zaandam zijn wij de enige die elke dag van de week klaarstaan om een crematie of begrafenis te verzorgen. We leven in een 24-uurseconomie waarin vrije tijd steeds spaarzamer wordt. Bij een uitvaart op zondag hoeft men geen vrij van werk te nemen om bij de plechtigheid te kunnen zijn en deelneming aan de familie over te brengen. Ook biedt de zondag uitkomst voor overledenen van wie de nabestaanden ver weg wonen, zodat toch iedereen bij het afscheid aanwezig kan zijn. Op deze manier komen wij graag tegemoet aan de wensen van families.”

Over PC Hooft
PC Hooft verzorgt al 85 jaar uitvaarten met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden. Zij bezit diverse uitvaartlocaties in Noordwest-Nederland (van Hoorn tot Alphen aan den Rijn en van Haarlemmermeer tot Almere) en biedt tevens uitvaartverzekeringen en deposito’s.
   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief