De uitvaartbranche verandert in hoog tempo. Klanten stellen steeds hogere eisen op het gebied van duurzaamheid, individualisme en technologie. Deze trends veroorzaken een verschuiving in benodigde kennis, kunde en vaardigheden van uitvaartbegeleiders en andere uitvaartmedewerkers.
Het aantal actieve uitvaartbegeleiders en andere uitvaartprofessionals groeit relatief sneller dan het aantal sterfgevallen. De toetreders zijn goed opgeleid, beschikken over actuele kennis en vaardigheden, zijn vaak zzp-er met een flexibele kostenstructuur en kunnen makkelijker op de veranderende vraag inspelen dan de middelgrote en grote uitvaartondernemingen.

De ontwikkelingen op de arbeidsmarkt remmen de gevestigde ondernemers om de toetreders in te zetten. Sinds de vervanging van de VAR door de Wet DBA lopen ondernemers en ZZP-ers een hoog risico om onbedoeld een arbeidsrelatie met elkaar aan te gaan. De onvoorspelbaarheid van het werkpakket maakt het ZZP-ers onmogelijk om de door de ondernemers gewenste beschikbaarheid te waarborgen.

Condolencia heeft zich gespecialiseerd in het werven, selecteren en beschikbaar stellen van precies die uitvaartbegeleiders en uitvaartassistenten die op het gewenste moment de continuïteit en kwaliteit van de uitvaartzorg kunnen waarborgen.

Omdat de Wet DBA inzet op het voorkomen van schijnzelfstandigheid biedt Condolencia ondernemers en ZZP-ers binnen de uitvaartbranche een basis tot flexibel samenwerken zonder risico op een onbedoelde arbeidsrelatie.
Voor werkgevers is het bovendien mogelijk om op uitzendbasis een kort- of langdurig flexibel dienstverband met kundige en ervaren uitvaartmedewerkers aan te gaan.

Uitvaartbegeleiders en ondernemers op 28, 29 en 30 september welkom zijn voor een ontmoeting op stand 292 van de Uitvaartvakbeurs

www.condolencia.nl

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief