Wat is Afscheidswijzer?

Afscheidswijzer is een handzaam naslagwerk gevuld met essentiële informatie rondom het laatste afscheid. Hierin vind je tips, handreikingen, wetenswaardigheden en praktische adressen afgestemd op de Gooi en Vechtstreek. Alle benodigde uitvaartinformatie, uitvaartopties, bedrijven en instellingen gebundeld in één handig naslagwerk. Een onmisbare gids vol eerlijke, heldere en onafhankelijke voorlichting.

Open Dag Crematorium Hilversum
Editie Gooi en Vechtstreek wordt uitgegeven in samenwerking met de gemeenten Hilversum, Gooise Meren en Wijdemeren. Om deze bijzondere samenwerking te vieren, zal de lancering plaatsvinden tijdens de open dag van Crematorium Hilversum. Het crematorium staat op een prachtige locatie met magnifiek uitzicht over de heide. 10 september kunt u het hagelnieuwe crematorium voor het eerst komen bekijken. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er in een crematorium aan toe gaat? Neem een Afscheidswijzer in ontvangst en kom het zelf ervaren.

Programma
- Vertegenwoordigers van organisaties/bedrijven worden rond 09.45 uur van harte welkom geheten op het crematorium voor een kopje koffie en een ambachtelijke petit-four.

- Tussen 10.15 uur een 10.45 uur vindt het officiële gedeelte plaats waarbij het eerste exemplaar uitgereikt wordt aan wethouder Nicolien van Vroonhoven van gemeente Hilversum.

- Er zullen meerdere sprekers zijn, muziek en om 11.30 uur een rondleiding door het gloednieuwe crematorium.

- Na afloop is het mogelijk van te voren bestelde exemplaren van de editie mee te nemen.

Naast adverteerders zullen ook verspreidingspunten en andere belanghebbenden vanuit de gemeenten en Wijzer Communicatie aanwezig zijn om de presentatie bij te wonen.

Aanmelden
Organisaties en bedrijven nodigen wij graag uit om de presentatie bij te wonen. Wij willen alle bezoekers op een zo gastvriendelijk mogelijke wijze ontvangen. Om een goede inschatting te kunnen maken van de hoeveelheid belangstellenden, verzoeken wij u om uiterlijk dinsdag 6 september een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw organisatienaam en het aantal personen dat namens uw organisatie aanwezig zal zijn. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, vernemen wij dat ook graag voor die tijd.

   

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief