Steeds meer mensen laten zich cremeren, momenteel meer dan 60% van alle overle-denen. En dat percentage groeit gestaag. Tel dat op bij de gestaag groeiende trend naar ‘groener, biologischer’ in de uitvaartwereld en je komt uit op de Bios Urn™: een gepatenteerd ontwerp van de Spaanse ontwerper Gerard Moliné.

Deze 100% biologisch afbreekbare urn is nu in Nederland verkrijgbaar. BiosUrna heeft de exclusieve rechten verworven voor verkoop in Nederland. U koopt deze heeel een-voudig via uitvaartondernemingen, uitvaartwinkels, gespecialiseerde urnenwebshops of crematoria. U kiest een boom of struik naar keuze en laat deze met de Bios Urn™ als tijdelijke capsule op een mooie plek zoals uw tuin, de nagedachtenis op een natuurlij-ke manier vorm krijgen. De cirkel is rond.

‘We zijn al goed van start sinds januari hebben we al ruim 15 verkooppunten in Neder-land’ zegt Jaap Schuddeboom van BiosUrna, die de kans zag om iets terug te doen voor de natuur waar hij al zijn hele leven in leeft. ’Zo een mooi product, dat verdient een plek in Nederland, waar natuur toch onder druk staat. Elke nieuw geplante boom of struik erbij is een bijdrage aan het milieu. Maar het allerbelangrijkste is dat op deze manier nabestaanden een mooi natuurlijk aandenken hebben aan hun dierbare’.

Er is ook een variant voor huisdieren: Paarden, honden en katten worden ook in toe-nemende mate gecremeerd in één van de ruim 40 dierencrematoria die Nederland rijk is. Zie www.mijndierleeftvoort.nl

Meer informatie:
BiosUrna, Jaap Schuddeboom,
Postbus 36, 4100 AA Culemborg.
www.levennahetleven.nl en www.mijndierleeftvoort.nl .
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Tel 06 55182365