De urnen zijn gemaakt uit zes glasdelen in glasfusing die na het versmeltingsproces tegen elkaar zijn verlijmd. Hierdoor ontstaat een rechthoek met vier zijden die allemaal anders zijn. Iedere urn is dan ook uniek. Kijk voor een overzicht van de urnen die op dit moment beschikbaar zijn op www.glazennest.nl


Asverwerking

De bodem van de urn is nog niet verlijmd. De crematie-as kan in de bijgeleverde as-zak in de urn worden gelegd, waarna de bodem dichtgelijmd wordt met glaslijm. Families kunnen dit thuis doen, het kan in Atelier Het Glazen Nest, of bij een uitvaartbegeleider of steenhouwer die ook asverwerking biedt.

Binnen en buiten
De urnen in glasfusing kunnen uitstekend tegen het Nederlandse klimaat en zijn dus geschikt als aanvulling op een graf- of urnmonument op de begraafplaats, of een gedenkplek in de tuin. Vanzelfsprekend kan de familie het kunstwerk ook in huis zetten.

Vlinders in webshop aangevuld
Er zijn ook weer diverse nieuwe glazen vlinders de webshop ingevlogen, bijvoorbeeld losse vlinders in ondoorzichtig glas, die als accessoire op een graf- of urnmonument geplaatst kunnen worden. Kijk op www.glazennest.nl voor een actueel overzicht van beschikbare vlinders.

Langskomen
In Oldenzaal in het atelier langskomen om de gedenkobjecten persoonlijk te zien is natuurlijk ook mogelijk. U kunt daarvoor een afspraak maken, en daarnaast is Atelier Het Glazen Nest op de laatste vrijdag en zaterdag van de maand geopend van 10-16 uur (met ingang van januari 2016).

Maatwerk voor een familie is altijd mogelijk.
Dan gelden wel andere prijzen dan in de webshop genoemd worden.

Brenda Bleijenberg |Atelier Het Glazen Nest
www.glazennest.nl (webshop)
www.glazeniers-glaskunst.nl (informatieve website)
Noordwal 14, 7571 AM Oldenzaal
0541-533476 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief