Zij heeft ervaren hoe belangrijk het is om te weten wat de wensen van een dierbare zijn om op een goede manier afscheid te kunnen nemen.

Dood onderwerp van gesprek
Ron Bavelaar, directievoorzitter van Yarden: ‘Voor de verwerking van het verlies is het voor nabestaanden belangrijk dat zij recht doen aan de uitvaartwensen van de overledene. Uit ervaring weten wij dat veel mensen het vastleggen van hun uitvaartwensen voor zich uit schuiven. Hierdoor worden nabestaanden te vaak geconfronteerd met de plotselinge dood van een dierbare. Het is dus belangrijk dat mensen nadenken over hun uitvaartwensen, hierover praten met hun dierbaren en dit vastleggen. Daar roepen wij in onze nieuwe campagne toe op.’

Adelheid Roosen heeft het persoonlijk ervaren
Het persoonlijke verhaal van theatermaker en actrice Adelheid Roosen staat centraal in de campagne. Adelheid heeft bij het overlijden van haar moeder ervaren hoe belangrijk het is om te weten wat de persoonlijke wensen van een dierbare zijn om op een goede manier afscheid te kunnen nemen. Vanuit deze ervaring draagt zij graag samen met Yarden bij aan het vergroten van de bewustwording dat nadenken en praten over de dood en het afscheid erg belangrijk is. Voor Adelheid was het van belang om haar vertelling te laten afspelen samen met alle culturen, te midden van een afspiegeling van de Nederlandse samenleving. Zij vroeg veel mensen met wie zij de afgelopen jaren werkte om samen met haar een veld te creëren om te rouwen.

De campagne is bekijken op: www.yarden.nl/tvspot

Over Yarden
Met meer dan 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 900 medewerkers, 200 vrijwilligers, 76 uitvaartverzorgers, 41 uitvaartcentra, 24 crematoria, 26 franchisenemers en 7 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt.

   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief