winschoten 2015
In Winschoten al 8 jaar: GEEN ALLERHEILIGEN (ADRILLEN) ZONDER ALLERZIELEN.

winschoten 1 2015Winschoten en omstreken heeft massaal zijn overledenen herdacht tijdens een mistige sfeervolle Allerzielen herdenking op begraafplaats Acacialaan en het terrein van crematorium Oost-Groningen. De kermisgeluiden vanaf het centrum achter zich latend, lieten vele bezoekers (2000) de prachtige klanken van de handpan en van klankschalen op zich inwerken om in gedachten terug te gaan naar hun overledenen.
Kinderen stuurden hun wensen naar de hemel via bellen blazen en velen zonden een boodschap via de hemelse post naar hun geliefden.
Anderen zaten stil mijmerend rond het vuur of luisterenden naar het verhaal van Sterretje.
Ontroerd en dankbaar luisterden bezoekers naar het kleine koortje dat een Namenlied zong waarin de naam van hun geliefde werd genoemd.
Er was verdriet om het gemis maar er werden ook veel mooie verhalen aan elkaar verteld over hen die er niet meer zijn.
Daaruit blijkt des te meer dat “We moeten zeilen op de wind van vandaag.“ een lied geschreven door Frans Mulder en gebruikt als thema voor dit jaar. In een nis op de begraafplaats werden vele kaarsjes aangestoken en de overledenen met hun naam op een zeilbootje daarbij in het licht gezet.
Het was een avond van vertroosting, die zonder de vele sponsoren uit de regio en de vele vrijwilligers niet tot stand zou kunnen worden gebracht.
Op 6 november 2016 zal er wederom op zondagavond, de avond voor Adrillen, een Allerzielen herdenking plaats vinden in Winschoten.
   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief