November is de tijd van Allerzielen, de tijd waarin we stil staan bij de overledenen uit ons midden. Omdat herinneringen blijven, en het troostend kan zijn deze te delen, organiseert SENS Een liedje voor een dierbare.
Op deze muzikale middag luisteren we naar liedjes die door nabestaanden zijn aangevraagd. De middag wordt ingevuld door Bart van de Lisdonk, huismuzikant van SENS, Robbert Recourt van the Sunshine Soldiers en onze speciale gast Kalio Gayo.
Simone en Meta van SENS uitvaarten merken in hun werk voortdurend hoe waardevol muziek is bij het vormgeven van een uitvaart. Een liedje zegt soms meer over iemand dan duizend woorden en het luisteren ernaar kan een enorme troost zijn. Muziek kan helpen je herinneringen en je verlies te delen met anderen.

Wil je zelf een liedje aanvragen? Neem dan contact op met SENS uitvaarten, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of
030 - 737 02 02
Iedereen, ook wie geen lied aanvraagt, is van harte welkom om 14.30 uur.
Toegang is gratis.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

U kunt een aanmeldformulier aanvragen via info@uitvaartadressengids.nl (klik hier)
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief