En dan popt de vraag op: ‘Wie?’ Uitvaartondernemers zijn er genoeg, maar hoe kiest u nu de juiste? Het Keurmerk Uitvaartzorg biedt uitkomst.

Ondernemers met het Keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. “In feite biedt het Keurmerk bescherming aan de consument”, aldus Eke de Vries, uitvaarondernemer bij Yarden & de Vries, Uitvaartzorg Leiden e.o. “Elk jaar word ik op verschillende onderdelen van mijn dienstverlening gecontroleerd door een onafhankelijke certificatie instelling.”

Kwaliteitscontrole
Ondernemingen die zich aanmelden bij het Keurmerk doorlopen een uitgebreide kwaliteitscontrole en ontvangen na afloop het officiële certificaat. Het certificaat wordt telkens voor drie jaar afgegeven. Dit betekent dus dat wanneer u een uitvaart laat verzorgen door een gecertificeerde uitvaartonderneming, u verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening. Het certificaat is gebaseerd op 6 zekerheden, zoals het Keurmerk Uitvaartzorg het omschrijft, waaronder: heldere afspraken over uitvoering en een transparantie kostenbegroting.

Persbericht Keurmerk Uitvaartzorg Yarden de Vries

Een goed afscheid helpt je verder
Eke de Vries van Yarden & de Vries Uitvaartzorg Leiden e.o. heeft het Keurmerk net op zak. “Ik ben blij dat mijn bedrijf het Keurmerk mag dragen. Het is een officiële bevestiging dat ik al sinds vorig jaar mijn bedrijf goed heb ingericht. Ik sta voor mijn vak en ik vind het ongelofelijk belangrijk dat een uitvaart vlekkeloos verloopt. Je hebt tenslotte maar een keer de mogelijkheid om het goed te doen. In mijn vak bestaat geen herkansing. Voor nabestaanden is het uiterst belangrijk dat een uitvaart goed verloopt. Een goed afscheid helpt je verder in de verliesverwerking.”

Over Yarden
Yarden is dé afscheidsspecialist van Nederland en heeft al meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert zij nabestaanden bij het organiseren en verzorgen van een begrafenis of crematie. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant staat voor Yarden centraal, voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele afscheidswens is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Yarden maakt dit afscheid betaalbaar door het aanbieden van verzekeringen met een lage premie, zodat nabestaanden nooit voor verrassingen komen te staan.

Yarden is één van de drie grootste uitvaartorganisaties van ons land. De vereniging telt bijna één miljoen leden en heeft geen winstoogmerk. Met 41 uitvaartcentra, 23 crematoria, 27 franchisenemers Uitvaartzorg en 7 begraafplaatsen in heel Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl

 

 

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief