Iets goeds doen voor een ander zorgt ervoor dat je van betekenis kan zijn, dat je ertoe doet, gewaardeerd wordt en meetelt in onze samenleving. Mia van Eijl, manager DELA goededoelenfonds is heel blij met het ambassadeurschap van Marc de Hond: “Marc weet als geen ander dat het leven gaat zoals het gaat en dat je daar weinig invloed op hebt. Waar je wel invloed op hebt is hoe je omgaat met datgene wat op jouw pad komt. Marc is een heel positief ingesteld mens en een kanjer in denken in mogelijkheden.”

Marc de Hond dela

Anderen inspireren
De invulling van het thema ‘Onbeperkt’ van het DELA goededoelenfonds past goed bij de levenshouding van Marc. Op zijn 25ste kreeg hij een dwarslaesie. Een moeilijke periode brak aan. Hij moest accepteren dat hij nooit meer zou lopen. Nu kijkt hij vooral naar wat hij nog wel kan. Zo toert hij vanaf 5 september wederom langs de Nederlandse theaters met zijn voorstelling Scherven brengen geluk. “Ik wil laten zien hoe mooi het is om ondanks je beperking een ander te verrassen met je kracht, kwaliteit of talent. Door nu ook ambassadeur te zijn van het DELA goededoelenfonds geef ik meer mensen met een beperking net dat duwtje in de rug dat ze nodig hebben.” Samen met de leden van de Raad van Toewijzing gaat hij projecten selecteren. Ook trekt hij het land in om projecten te bezoeken. Bekijk hier het filmpje van Marc.

Over coöperatie DELA
Circa 150 vestigingen, 2.400 medewerkers, 42.000 uitvaarten per jaar en 3,7 miljoen verzekerden maken coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 80 jaar tegen een eerlijke prijs met een begrafenis of crematie, repatriëring, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos tegemoet kunnen zien. Coöperatie DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar ook dat we er zijn voor elkaar.

  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief