In september 2008 begon Gonneke Haaksma, na haar werkzame leven als sociaalwerker en docent, in Zuidwest Friesland met haar uitvaartonderneming Gonneke Haaksma Uitvaartzorg & Begeleiding. Eerst vanuit huis en vanaf 2012 kantoorhoudend in het Informatiecentrum aan de Harinxmakade Sneek. Haar levenservaring en vakkennis vormt een goede basis voor haar vak als uitvaartbegeleider. Er kan en mag heel veel bij een uitvaart, maar veel mensen kennen deze mogelijkheden niet. Uitvaart blijkt nog steeds een lastig onderwerp met veel onwetendheid.

Het valt Gonneke op dat er vaak gedacht wordt vanuit de standaarden zoals het vaak gaat. “Wat is de gewoonte?” is een veelgehoorde vraag. Maar er kan veel meer: Thuis opbaren, een overledene zelf vervoeren met eigen auto of busje, een afscheid thuis, in de tuin of op een sfeervolle locatie, zelf een kaart printen, etc., het zijn allemaal persoonlijke keuzes die gemaakt kunnen worden.

Door zorgvuldig te luisteren naar de nabestaanden en rekening te houden met mensen in rouw, ontstaat er in samenwerking met de familie een persoonlijk en passend afscheid.
”Doordat we de tijd nemen, luisteren en passende ideeën aandragen in de dagen voorafgaand aan de uitvaart, ontstaat er een afscheid geheel in de stijl van de familie. Het mooie van mijn werk is dat nabestaanden zich met deze begeleiding krachtig voelen en daardoor zelf inhoud en vorm kunnen geven aan het afscheid. Onze benadering van uitvaartzorg past in deze tijd. Mensen zijn mondiger en willen afscheid nemen op hun eigen manier. Dat vraagt meer dan het alleen maar inventariseren van de wensen.”

De Uitvaart Inspiratiemiddag is bedoeld als een ontmoetingsplek om ideeën op te doen, producten te bekijken en vragen te stellen aan deskundigen en adviseurs; vragen zoals: Wat moet je regelen bij de notaris, wat kun je met je uitvaartpolis, hoe kun je kinderen op een uitvaart voorbereiden, wat kost een uitvaart, wat kan en mag je zelf doen, etc. De Uitvaart Inspiratiemiddag wordt gehouden op zondag 20 september van 13:00 tot 17:00 uur in Lokaal 5, Oppenhuizerweg 55 te Sneek. Loop gerust even binnen!

Voor meer informatie: www.gonnekehaaksma.nl of tel.: 0515 -55 86 83.

pdfDownload hier de flyer.
 

  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief