Uitvaartverzorging gaat niet alleen om het regelen en uitvoeren van de uitvaart, de verzorging van de overledene is een heel belangrijk onderdeel in het afscheidsproces. In veel gevallen is het ook niet meer alleen de taak van de postmortale medewerker, maar gebeurt de laatste zorg samen met de familie van de overledene. Een goede begeleiding is dan uiteraard noodzakelijk. Ook de termijn van lijkbezorging is verruimd, de duur van afscheid nemen is langer geworden, zodat een deskundige laatste zorg nog belangrijker is geworden. Vredehof heeft voor dit onderdeel dan ook speciaal opgeleide postmortale medewerkers in dienst, zij zijn tevens beschikbaar voor collega-uitvaartondernemingen.
Het ISO certificaat Postmortale Zorg is van toepassing op de volgende onderdelen: het overbrengen van de overledene, het verlenen van de laatste zorg aan de overledene, het mortuariumbeheer en thanatopraxie.

ISO certificaat uitreikingISO 9001 legt de nadruk op klanttevredenheid en de daaruit voortkomende kwaliteitszorg en continue verbetering. Het beleid, de efficiëntie van bedrijfsvoering en de processen en procedures rond de Postmortale Zorg zijn geoptimaliseerd en getoetst aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Door het behalen van het ISO 9001 certificaat zijn de klanten van Vredehof dan ook verzekerd van een optimale en continue kwaliteit van de diensten. Vredehof was reeds in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg.

 

 

 

 

 

 

 

Op bijgaande foto neemt Pedro Swier, Directeur Uitvaartverzorging van Vredehof het certificaat in ontvangst van Piet Coevert, Directeur bsi.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief