(Red: Op de video staan schokkende beelden over o.a. het ruimen van graven! Klik met cursur linksonderin op video om video te stoppen, klik nogmaals om video weer te starten. Scherm vergroten klik rechts onderin op video met cursor op pijltjes / )

De Filipijnse sloppenwijk op een groot kerkhof
Zoals de inwoners van veel Aziatische landen, zijn de Filipijnen de afgelopen twee decennia in economisch opzicht heel snel gegroeid. Na een periode van strenge wetten en controles op de landbouwgebieden, trokken boeren in de jaren tachtig massaal naar de hoofdstad Manilla, in de hoop een beter leven te kunnen leiden. Veel van die mensen belandden aan de rand van de stad, en aan de rand van de samenleving. Terwijl de stad groeide ontstonden er overal sloppenwijken.
VICE Japan reisde naar Manilla om de omstandigheden in een van die sloppenwijken te bekijken: de Navotas-begraafplaats, waar zesduizend mannen, vrouwen en kinderen leven tussen de graven en opgegraven skeletten.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief