Sinds enige tijd worden er ook urnen gemaakt die volledig vorstbestendig zijn, en dus bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, dus ook geschikt voor plaatsing in een urnentuin of columbarium. Eigenaar van het atelier, Michaël van de Sande, heeft zijn opleiding tot plateelschilder genoten bij de wereldberoemde Koninklijke Delfts Aardewerkfabriek “De Porceleyne Fles Anno 1653”. Daarnaast heeft hij een opleiding gevolgd aan de “Koninklijke Academie van Beeldende Kunst” te Den Haag.

Wat echter veel mensen niet weten, is dat er in het atelier ook nieuwe decoraties worden ontworpen, geheel uitgevoerd naar de wens van de familie. Dus bijvoorbeeld met een decoratie verwijzend naar de belangstelling, hobby of het beroep van de overledene. Maar ook bijvoorbeeld met een decoratie van een aansprekend gebouw uit de geboorteplaats of woonplaats van de overledene.
  
Phoenix Urnen speciaalopdrachten

Zo zijn er recent twee nieuwe ontwerpen gemaakt: Een urn met een decoratie van de vuurtoren van Texel, en een urn met de decoratie van een motorfiets.

Wanneer de vraag voor zo’n speciale opdracht bij Phoenix Urnen binnenkomt, wordt er met de opdrachtgever overlegt wat de wensen zijn, en vervolgens maakt de kunstenaar/plateelschilder Michaël van de Sande een eerste potloodschets, zodat de familie een idee heeft van hoe de decoratie er uit komt te zien.
Is de familie met dit ontwerp akkoord, dan wordt de urn naar dit ontwerp gedecoreerd. In principe zijn er zo oneindig veel mogelijkheden om de urn een geheel persoonlijke uitstraling te geven. Ook wordt er vaak gekozen voor een bestaand ontwerp waar dan eigen ideeën van de nabestaanden aan worden toegevoegd. Desgewenst kan er ook een naam en / of datum bij de decoratie op de urn worden geschilderd.

Meer informatie over de vele mogelijkheden vindt u op de website van Phoenix Urnen: www.phoenixurnen.nl
   

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief