Innoveert u met een grafkist, urn, lijkwade, software, muziek, kunst, website of een ander uitvaartproduct of dienst? Schrijf u dan vandaag nog in op www.funeralawards.eu!
De prijs voor deelname bedraagt per land 550 euro excl. BTW en is inclusief twee toegangstickets voor het prestigieuze Gala met award uitreiking op zaterdag 24 oktober 2015 in Duitsland (locatie en info volgt).

Er worden awards per land uitgereikt, maar er is slechts één internationale Adelaars-trofee !

International Funeral Award
International Funeral Award (I.F.A.) is sinds 1999 een internationale organisatie van professionals die hun sporen hebben verdiend in de uitvaartbranche. Doel is het stimuleren van innovatie en vernieuwing in de uitvaartbranche door het tweejaarlijks organiseren van een wedstrijd. Deze wedstrijd richt zich tot kleine en grote ondernemingen, instellingen of organisaties. Geringe of omvangrijke projecten, ideeën, diensten of producten maken evenveel kans om een award te winnen zolang ze maar vernieuwend zijn.
  

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief