A vd Meene Zoom Zegstede
Vanaf 16 februari aanstaande wordt mevrouw A.A. (Annette) van de Meene het nieuwe gezicht van Zoom- en Zegestede. Zij zal algemeen directeur de heer A.A.J. (Bram) Hommel opvolgen. Na 25 jaar aan de Stichting verbonden te zijn geweest, zal hij met pensioen gaan.

Gelijktijdig met de heer Hommel neemt na 22 jaar ook directeur de heer F.J.W. (Fred) Oostrum afscheid van de Stichting. Zijn werkzaamheden zullen worden overgedragen aan facilitair manager de heer J.J. (Jan) van Kruiningen, operationeel manager de heer P.C.A. (Patrick) van den Berg en middelen manager de heer G.F. (Gerhard) Maat.

Op 8 mei zal er tijdens een receptie officieel afscheid worden genomen van beide directeuren. Deze datum valt samen met het 25-jarig bestaan van de Stichting. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert de Stichting een lezingencyclus rondom het overlijden, de rituelen rondom rouw en de rouwverwerking. De eerste lezing van deze cyclus wordt gegeven door mevrouw Claudia Venhorst op donderdag 26 februari aanstaande om 19.30 uur in crematorium Zoomstede. Voor meer informatie over de lezingen kunt u de website van de Stichting bezoeken; www.zoomenzegestede.nl.