Een plek waar je naar toe kunt gaan om bloemen bij te leggen, een kaarsje kunt opsteken en even bij kunt gaan zitten. Een mooi initiatief dat is gerealiseerd vóór de Allerzielen herdenkingen op 1 en 2 november van de crematoria in Den Haag en Rijswijk. De monumenten zijn mede tot stand gekomen door Victor & Wijtman.

Allerzielen
Locatiemanager Nieuw Eykenduynen, Mascha Groenewegen: 'De monumenten zullen een rustpunt vormen tijdens de herdenking van Allerzielen op de locaties. Allerzielen is traditioneel de dag waarop Katholieken hun overledenen herdenken. Een traditie die in 998 na Chr. is ontstaan en al meer dan 1000 jaar navolging vindt. Op vrijdag 1 november is de Allerzielen herdenking van 19 uur tot 21 uur op Crematorium Nieuw Eykenduynen, Kamperfoeliestraat 2a in Den Haag. Op zaterdag 2 november van 15 tot 17 uur houden Crematorium Ockenburgh, Ockenburghstraat 21, Den Haag en Crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7, Rijswijk hun Allerzielen herdenking. Alle herdenkingen zijn gratis te bezoeken, maar voor Allerzielen op Nieuw Eykenduynen en Eikelenburg dient u zich wel van te voren aan te melden. Bezoek één van onze herdenkingen en sta even stil bij uw dierbare(n) onder het motto 'Om nooit te vergeten'.'

Mail of bel om u aan te melden en/of voor het doorgeven van een naam van overledenen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /070 396 1967 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 088 927 23 00.