Laurentius
Bezichtiging bouw crematorium Laurentius

'dag van de bouw'
1 juni 2013 van 12.00 – 16.00 uur

Op zaterdag 1 juni 2013 vindt de achtste editie van de Dag van de Bouw plaats. In heel Nederland zijn bouwprojecten open voor iedereen die een kijkje achter de hekken van een bouwlocatie wil nemen. Zo ook op de historische Begraafplaats Laurentius uit 1864, waar een nieuw crematorium in aanbouw is.

Begraafplaats-Crematorium Laurentius ligt in Nieuw Crooswijk. Het is voor het eerst in Nederland dat er een crematorium midden in een woonwijk wordt gebouwd.

Laurentius begraafplaats crematorium
Op 22 mei jl. werd het hoogste punt bereikt, nl. de schoorsteen van de crematieoven. De schoorsteen is 'weggewerkt' in het kleine paviljoentje. De oven en de bijbehorende indrukwekkende filterinstallatie zijn geplaatst. Ook de contouren van de zgn. 'inbrengruimte' zijn al zichtbaar.

De bouwwerkzaamheden op Laurentius worden uitgevoerd door Van Mierlo Bouwmaatschappij. De bouwers en de medewerkers van Laurentius staan klaar om bezoekers rond te leiden in het in aanbouw zijnde crematorium en in het entreegebouw, dat wordt uitgebreid en gerenoveerd.

Begraafplaats-Crematorium Laurentius, Nieuwe Crooswijkseweg 123 te Rotterdam
www.begraafplaatslaurentius.nl

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.