Crematoriun begraafplaatsen Amersfoort
Uitvaartplechtigheden Crematorium Amersfoort via internet te volgen voor nabestaanden


CBA Amersfoort zendt crematie en begrafenisplechtigheden live uit
Alle uitvaartplechtigheden van Crematorium Amersfoort zijn vanaf maandag 16 juli 2012 live en achteraf via internet te bekijken op www.liveuitvaart.nl.
De uitzendingen zijn overigens niet openbaar, maar alleen toegankelijk met een unieke code. De unieke code wordt kosteloos aan de opdrachtgever van de crematie/begrafenisplechtigheid verstrekt. Tot 30 dagen na de plechtigheid kan deze worden terugbekeken. De uitvaartdienst is te bekijken op een PC, Mac, Tablet (bijv. iPad) of Smartphone. Door deze innovatieve dienstverlening hoeven nabestaanden nooit meer een uitvaartplechtigheid te missen.
De techniek rondom www.liveuitvaart.nl wordt geleverd door het Rotterdamse bedrijf Company Webcast BV. Het bedrijf is gespecialiseerd in het live uitzenden van bijeenkomsten.
CBA amersfoort maakt onderdeel uit van de gemeente Amersfoort. De nieuwe webcast is mogelijk bij Crematorium Amersfoort en Begraafplaats Rusthof aan de Dodeweg 31 in Leusden.

adverteren

  • Ik wil een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl welke ook te vinden is op Mensenlinq.nl
    Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Vrijblijvende offerte voor adverteren (banners etc.) op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

  • Klik hier voor gratis aanmelding.
    De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.
  • Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.