Het werd de bezoekers duidelijk dat over de indeling van Uitvaartcentrum Enschede heel goed is nagedacht. Met name de fraaie ontvangsthal met aangebouwde lichte serre, die de mensen de mogelijkheid biedt om binnen te kunnen wachten bij condoleances, de grote aula en de sfeervol ingerichte 24-uurs familiekamers oogstten veel waardering bij de aanwezigen. Maar ook over de verzorgingsruimte met de naastgelegen opvangkamer werden veel positieve geluiden gehoord. Deze verzorgingsruimte biedt mensen de gelegenheid om betrokken te zijn bij het verzorgen van de overledene.

vredenhof thanatopraxie
Daarnaast werd er met veel interesse geluisterd naar de uitleg van de thanatopracteur van Vredehof over het hoe en waarom van thanatopraxie (lichte balseming). Na de rondleiding werden de bezoekers gastvrij ontvangen in een speciaal daarvoor geplaatste tent en was er koffie voor de volwassenen, de kinderen konden zich nog uitleven op het springkussen en meedoen aan de ballonwedstrijd. Uitvaartcentrum Enschede kan terugkijken op een positieve start. Vanaf 4 juni is Uitvaartcentrum Enschede in bedrijf en is de aula aan de Tromplaan definitief gesloten.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief