Daarvoor hebben we Erwin Wullems gecontracteerd" (oud eigenaar Memoria Media red.) Nijenhof is verheugd dat met zijn ruime ervaring en kennis er een vooruitstrevend, hoge kwaliteits- en eenvoudig te bedienen geautomatiseerd systeem ontwikkeld is.

newmedia 2
Door in eigen beheer ontwikkelde geavanceerde software is het nu mogelijk dat camera's precies weten wat en wanneer er een activiteit opgenomen moet worden. Meerdere nauwelijks opmerkbare camera's zorgen voor een natuurgetrouwe weergave gezien vanuit meerdere posities en beeldkaders. Geen storende cameramensen en opvallende opnames die de emotie zouden verstoren maar ook geen extra arbeid is nodig omdat de opnames en uitzendingen automatisch verwerkt worden.

"De trigger technologie die is toegepast zorgt ervoor dat de camera's exact opnemen wat van belang is en er geen moment gemist wordt. De ondernemer kan met dit unieke systeem aan de nabestaanden naast de Full HD video uitzending en/of video on-demand mogelijkheid ook een professionele video herdenkings-dvd aanbieden", vertelt Nijenhof.

"Het hele systeem is modulair opgezet. Hierdoor is het voor de ondernemer mogelijk zijn diensten geheel, of gedeeltelijk gratis aan te bieden. De keuze is aan de ondernemer. Afhankelijk van zijn keuze is het systeem makkelijk binnen 2 jaar terugverdiend", laat een enthousiaste Nijenhof weten.

Met deze nieuwe innovatieve ontwikkelingen worden opnamen en uitzendingen via het internet aangeboden op de hoogst haalbare kwaliteit. Iets wat de klant van nu gewoon verwacht.

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief