Rondleiding:
Medewerkers van PC Hooft lichten tijdens de rondleiding per koets de verschillende onderdelen van Herdenkingspark Westgaarde toe. Het park omvat een uitvaartcentrum, crematorium, aulagebouw en begraafplaats.

De begraafplaats van Herdenkingspark Westgaarde is zeer fraai aangelegd. Natuur- en vogelliefhebbers bezoeken de begraafplaats regelmatig  vanwege haar flora en fauna. De diverse velden met graven zijn door afscheidingen zodanig ingericht dat er een intieme sfeer voor de betrokkenen ontstaat.

Optreden:
Om 13.30 uur en om 15.00 uur vindt een bijzonder optreden plaats van Willeke Alberti.
De studentendragersgroep Ferentes verzorgt een demonstratie ‘Engels schouderen’. Een prachtige en unieke gebeurtenis. Bezoekers krijgen te zien hoe de kist, in stijl en met respect, wordt gedragen.
De gehele dag speelt de Silverleaf Brassband New Orleans-uitvaartmuziek.
Iedereen is zondag 22 mei van harte welkom. Het Herdenkingspark is goed toegankelijk voor minder valide mensen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Openbaar vervoer: buslijn 63, halte Zuidermolenweg.

PC Hooft
Herdenkingspark Westgaarde is onderdeel van PC Hooft, verzekeraar en verzorger van uitvaarten. Al 80 jaar verzorgt zij in heel Nederland uitvaarten voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond. Uitgangspunt daarbij is een kwalitatieve uitvaart te verzorgen voor een scherpe prijs, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden. PC Hooft beheert en exploiteert uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Verder biedt PC Hooft uitgebreide internetfaciliteiten en is als zodanig initiatiefnemer van Uitvaart Compact en Uitvaart Direct. Hierbij kan iemand, zonder tussenkomst van een uitvaartconsulent, een begrafenis of een crematie geheel en direct online regelen.