Omen Uitvaartzorg
Omen Uitvaartzorg is de nieuwe uitvaartonderneming van Edward Kardol. Hij is geboren, getogen en opgegroeid in de groenste kustplaats Wassenaar. Omen is de Romeinse betekenis voor een gunstig of ongunstig 'voorteken'. Een voorteken om eens een keer stil te staan voor als u er straks niet meer bent. Omen Uitvaartzorg geeft een garantie voor uitvaartzorg met meerwaarde; lokaal, vertrouwd, stijlvol en traditioneel.

Samenwerking
Edward Kardol over de samenwerking met Nuvema; "Nuvema is een grote naam in de wereld van uitvaartverzekeringen. De uitvaartverzekering is gebaseerd op de tarieven die ik hanteer en de tarieven van de lokale crematoria, kerken en begraafplaatsen, waardoor mijn cliënten altijd perfect op maat verzekerd worden".

Nuvema
Van Nuvema is inmiddels goed bekend waar zij voor staan. Nuvema biedt een pakketverzekering met een modulaire opbouw. In samenspraak met de plaatselijke uitvaartverzorger zorgt Nuvema ervoor dat het verzekeringspakket haarfijn wordt afgestemd op de wensen van de cliënt en de plaatselijke mogelijkheden. Deze aanpak en visie resulteert in een pakket dat het beste kan worden omschreven als puur maatwerk.

Bel voor meer informatie over Omen Uitvaartzorg 070-5146100 of 035-5480808 voor Nuvema.